- Jolie kjøpte helikopter til Pitt

(15.05.2012, sist oppdatert 15.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Hollywoods celebriteter har det med å ta hardt i når de skal kjøpe gaver til sin utkårede.

Sist ut i rekken over ekstravagante gaver er Angelina Jolie - som har kjøpt sin et helikopter til sin forlovede, Brad Pitt. Med på kjøpet får Pitt også flytimer, dersom vi skal tro storavisen The Sun.

 

36-årige Jolie skal ha brukt 1 million dollar på gaven til Pitt, og den uvanlige gaven kommer i kjølvannet av at de har fått bygget en landingsplass for helikopter ved sitt franske herskapshus. En kilde sier til The Sun:

 

- De har fått installert en landingsplass på tomten, så Angie mente det ville være fint å kjøpe Brad et helikopter som en overraskelsesgave.

 

Paret, som har seks barn sammen, vil nok få bruk for landingsplassen og helikoptret når kjendisvenner fra hele verden skal ankomme bryllupet deres i sommer. Paret liker seg også i Cannes, og ikke minst på filmfestivalen som snart drar i gang, som ligger et «helikopterstopp» unna. Og kilden melder at Pitt kommer til å begynne med flytimer omgående.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.144 sec - 1 pageviews