Jolie i Midtøsten

(29.08.2007, sist oppdatert 29.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Angelina Jolie (32) holder et knallhardt tempo.

Lørdag kveld var hun sammen sin kjære Brad Pitt på en veldedighetsmiddag for hans New Orleans-prosjekt Make It Right i fasjonable Hamptons på Long Island. Mandag fløy hun fra New York til Syria i egenskap av FN-ambassadør.

 

I Damaskus besøkte hun et registreringskontor for FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) og brukte timer på å snakke med irakske flyktninger i deres hjem.

 

Iført blå skuddsikker vest og hjelm, reiste hun tirsdag til Irak for å besøke over 1.200 flyktninger i en midlertidig leir ved grensen der de oppholder seg fordi de ikke er i stand til å forlate landet. Hun var også øyenvitne til at dusinvis av irakere krysset grensen til Syria, melder det amerikanske magasinet People.

 

- Jeg har kommet til Syria og Irak for å kaste lys over den humanitære krisen og for å oppfordre myndighetene til å øke sin støtte til UNHCR og organisasjonens samarbeidspartnere. Min eneste hensikt i begge land er å sette søkelyset på den vanskelige situasjonen de lever under som er blitt hjemløse på grunn av krigen i Irak, sa Jolie i en uttalelse.

 

I tillegg til sine aktiviteter for UNHCR, møtte Jolie privat amerikanske styrker og soldater fra andre land under sitt besøk. Onsdag dro hun hjem fra Syria, ifølge UNHCR.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 2.634 sec - 1 pageviews