Jolie hang fra helikopter

(07.01.2010, sist oppdatert 07.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Angelina Jolie går ikke av veien for å gjøre en stuntscene selv.

Hengende i et tau, med falsk blod rundt nakken, viste Angelina Jolie nylig hva hun er laget av.

 

Skuespilleren gjorde scener for den kommende spionthrilleren «Salt» i New York, og måtte altså gjøre en halsbrekkende scene fra et helikopter. Høyt over gatene hang den mørke skjønnheten - og beviste dermed at høydeskrekk ikke er noe hun lider av.

 

Og til tross for lave temperaturer i metropolen var hun kun ikledd en skjorte i bomull samt svarte bukser, melder nettstedet Talk Entertainment.

 

Jolie skal ha fått flere besøk av familien på filmsettet, og Brad Pitt har nok litt å holde på med som hjemmeværende med parets seks barn, mens Jolie spiller inn filmen.

 

I den kommende filmen spiller Jolie en karakter ved navn Evelyn Salt: en CIA-agenten som vil renvaske navnet sitt etter å ha bli beskyldt for dobbeltspill med russerne - og medvirkning i et plott hvor målet var å ta livet av USAs president.

 

Rollen var opprinnelig skrevet for Tom Cruise, men ble senere omarbeidet og tilrettelagt for en kvinnelig karakter. Filmen får premiere i juli dette året dersom alt går etter planen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews