Jolie forteller hvem som er sjefen

(14.12.2006, sist oppdatert 14.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie tar bladet fra munnen og forteller hvem som er sjefen hjemme. Det er verken hun eller samboeren Brad Pitt, men deres adoptivdatter Zahara, på snart to år.

Hvilket barn er sjefen hjemme hos Hollywood-paret Brad Pitt og Angelina Jolie? I et ferskt intervju sier Jolie (31) til bladet People: - Dersom du spør Brad, vil han nok svare Zahara.

 

Zahara er parets adoptivdatter, som fyller to år neste måned. Hun er deres midterste barn. De har også adoptivsønnen Maddox (6) og sin biologiske datter Shiloh (6 måneder). - Mad er veldig smart, men han har en spesiell ro ved seg. Zahara er muligens det morsomste mennesket jeg har møtt i hele mitt liv. Så dramatisk, kreativ, høylytt og sjarmerende, forteller Jolie, og legger til: - Hun har absolutt den største personligheten i huset.

 

Hun forteller videre at hun og Pitt er stolte foreldre: - Noen sa til oss at barna våre virker lykkelige, og vi snakket om hvor mye det betydde for oss å høre nettopp det.

 

- Og de er gode unger. Gudene vet hvordan vi har fått det til, men de er virkelig fine.

 

Jolie-Pitt-klanen er hyppig fotografert på eksotiske steder og har ry på seg for å være nærmest nomadiske der de reiser rundt hele verden - med barna på slep.

 

- Det er hardt, en dag må vi slå oss til ro et sted, framholder skuespilleren.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews