Jolie fornøyd med at familien følger med

(09.12.2010, sist oppdatert 09.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie synes ikke det er forstyrrende at den tallrike familien hennes er med henne på jobb.

Tvert imot liker hun svært godt å ha sine kjære rundt seg, sier hun til MTV - og legger til at hun ikke hadde hatt det like godt på reisefot uten Brad Pitt og de seks barna.

 

35 år gamle Jolie, som har barna Maddox, Pax, Zahara, Shilo, Knox og Vivienne, mener hun hadde fått sterk hjemlengsel dersom hun og Pitt ikke løste filmjobbingen med å ta barna med. Hun forteller også at barna fniser mye av henne når hun står foran kamera.

 

- Det er alltid moro å ha med familien på filmsettet. Det ville ikke vært det samme uten dem. De kommer og de ler av mor som står utkledd og snakker med rar aksent.

 

- Vi har heldigvis klart å gi dem interessen for reiser og det å oppdage nye steder, folk og kulturer. De liker å pakke kofferten for å dra på oppdagelsesferd.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews