Jolie fikk tvillingene og mannen til Ungarn

(08.10.2010, sist oppdatert 08.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

En tydelig stolt Brad Pitt ankom flyplassen i Budapest med de to år gamle tvillingene Vivienne og Knox - på hver sin arm.

Skuespilleren Brad Pitt (46) viste stolt fram de to sjarmtrollene da han ankom Ungarn for å møte Jolie og resten av bøtteballetten torsdag, melder nettstedet TMZ.

 

Pitt er akkurat ferdig med å spille inn dramaet «Moneyball» i Boston, og syntes det var på tide å gjenforenes med kona og parets ytterligere fire barn.

 

Jolie-Pitt-klanen vil mest sannsynlig oppholde seg i Europa noen måneder framover, mens Jolie (35) spiller inn sin regidebut, en kjærlighetsfilm med handlingen lagt til Bosnia.

 

Nylig ble det meldt at Jolie har fått de to eldste barna innskrevet på en fransk-amerikansk eliteskole i Budapest, og de vil møte opp her fra neste uke. Skolen har i tillegg barnehage, hvor Zahara og Shiloh skal være, kunne en kilde bekrefte til bladet People.

 

Og nå er altså de to siste barna på plass, og kjenner vi familien rett, er det sannsynligvis et par barnepiker på plass i Ungarn nå - for å bistå den store familien mens Jolie jobber med filmopptak i Budapest.

 

Innspillingen forventes å avslutte Sarajevo i Bosnia-Hercegovina i november.

(©NTB)

 


Les alt om Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews