Jolie elsker USA

(16.10.2008, sist oppdatert 16.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Filmstjernen Angelina Jolie elsker USA, selv om hun har valgt å føde utenlands og har adoptert barn fra andre land.

Tvillingene til Jolie og hennes samboer Brad Pitt, Knox og Vivienne, ble født i Nice i Frankrike i juli, datteren Shiloh kom til verden i Namibia i 2006 og de adopterte barna er fra Asia og Afrika.

 

Men Angelina understreker i et intervju med det britiske magasinet Hello at USA alltid vil være barnas hjemland - selv om ingen av dem ble født der.

 

- Alle barna har amerikanske pass og er amerikanske, også, men jeg synes også at noe av det beste med Amerika er at vi er en smeltedigel, en blanding av mange, mange raser og nasjoner.

 

- Ungene mine ble født i forskjellige land - Asia, Afrika og Europa - og jeg regner med at de kommer til å lære om de stedene og samtidig sette pris på alle andre deler av verden, ikke bare deres egne.

 

- Ja, de har sine egne nasjonaliteter og er veldig stolte av det, men det forminsker så visst ikke det faktum at de er amerikanske. For meg, så er nettopp det å være en amerikaner.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews