Jolie brøt sammen under TV-intervju

(24.05.2007, sist oppdatert 24.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Da Angelina Jolie skulle snakke om sin mors bortgang under et TV-intervju, begynte hun å gråte.

Det siste året har vært begivenhetsrikt for filmstjernen og firebarnsmammaen Angelina Jolie. For ganske nøyaktig ett år siden fødte hun Shiloh Nouvel i Namibia. For et par måneder siden adopterte hun tre år gamle Pax Thien fra Vietnam. Og i samme periode døde moren Marcheline Bertrand av kreft.

 

Under filmfestivalen i Cannes har hun gjort en rekke intervjuer i forbindelse med lanseringen av Michael Winterbottoms film «A Mighty Heart» der hun spiller hovedrollen som kona til den kidnappede journalisten Daniel Pearl. Men da amerikanske Today Show fikk henne i tale, knakk den vevre stjernen sammen.

 

- Det har vært et tøft år. Min mors bortgang og det å selv bli mor for fjerde gang... Jeg er inne i en merkelig periode av livet akkurat nå, stotret hun.

 

Under intervjuet strømmer tårene nedover Jolies kinn, men så kvitterer hun med en liten latter: - Pokker, du fikk meg til å gråte.

 

Jolie fortalte videre om sitt liv med Brad Pitt og de fire barna, samt halen av paparazzifotografer som alltid henger etter dem. Hun understreker at hun har et godt liv.

 

- Jeg spiser frokost med familien, følger dem til skole og lekepark - og siden spiser vi middag sammen. Jeg har et sterkt og varmt hjem og er veldig lykkelig.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Kjersti
25.05.2007 15:13
jeg synes synd på Angelina. alle forventer så mye av henne, og det er sikkert ikke lett å bli forfulgt døgnet rundt av paparazzier. det er kjempe bra at hun å bra adopterer! di gir barn en lykkelig fremtid, og sjansen til å få et godt liv. at angelinas mor toppen av det hele er veldig trist, og jeg synes synd på henne.

kjersti
25.05.2007 15:14
BRAD** haha

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews