Jolie beæret etter Oscar-nominasjon

(25.01.2009, sist oppdatert 25.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie uttaler at hun føler seg beæret over å motta en Oscar-nominasjon for innsatsen i filmen «Changeling ».

Jolie er nominert i kategorien «beste kvinnelige skuespiller», og sier at nominasjonen er «et privilegium som overgår hennes forventning». Hun må kjempe om den gjeve statuetten mot Anne Hathaway, Kate Winslet, Melissa Leo og Meryl Streep når prisutdelingen finner sted i Hollywood neste måned.

 

Hun sier: - Å arbeide med Clint Eastwood var belønning nok og noe som vil være med meg resten av livet. Det har vært et eksepsjonelt år hva skuespill angår, og jeg er beæret over å få være i selskap med disse talentfulle skuespillerne viss prestasjoner fortjener all mulig anerkjennelse?.

 

Det er flere grunner til at Jolie kan tillate seg å være fornøyd. Også hennes samboer Brad Pitt er nominert til Oscar i hovedrollekategorien på herresiden, for sin innsats i «Den fantastiske historien om Benjamin Button».

 

Dessuten var også animasjonsfilmen som hun er med på å gi stemme til, «Kung Fu Panda», nominert i klassen «Beste animasjonsfilm». Til denne nominasjonen uttaler hun ifølge magasinet Usmagazine.com: - Jeg er stolt over å være delaktig i en film som hele familien min virkelig elsker.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.221 sec - 1 pageviews