Jolie advarer Clooney

(07.06.2012, sist oppdatert 07.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Jolie advarer Clooney. Foto: © Josie Kern / PR Photos
George Clooney og Brad Pitt har en hjertelig og spøkefull tone når de er sammen. Foto: © Josie Kern / PR Photos
Angelina Jolie advarer George Clooney, kjent for å spøke med og lure Brad Pitt, da hun frykter at det kan vanke lurerier og tull i det forestående bryllupet.

Clooney og Pitt er Hollywoods «wonderboys» og bestevenner, og helt siden en filminnspilling førte dem sammen, har det gått heftig for seg på spøke- og lurefronten.

 

Men en kilde sier til den ikke alltid like etterrettelige National Enquirer at den vordende brud frykter at dårlige spøker skal ødelegge den store dagen.

 

Kilden sier: - Angie ringte George personlig og fortalte ham at hun mener alvor. George fikk meldingen - klart og tydelig - spesielt siden også Brad fulgte opp med sin egen telefonsamtale. Der fikk han George til å inngå «våpenhvile» på spøkefronten - helt til bryllupet er over.

 

George Clooney skal omsider ha gått med på å holde lav spøkeprofil, men han skal ha innrømmet til venner at det blir hardt å holde ord.

 

Brad Pitt uttalte for en tid siden at det var han som startet «spøkekrigen». Det gjorde han ved å sende et skriv til alle involverte på «Ocean‘s 12»-settet, der det sto at Clooney fant rollen sin vanskelig. Derfor måtte alle referere til ham som Mr. Ocean, og helst holde seg langt unna ham slik at han fikk konsentrere seg.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews