Jolie: - Shiloh er familiens «outsider»

(11.12.2007, sist oppdatert 11.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie er ikke redd adoptivbarna skal føle seg annerledes når de vokser opp. Det er den biologiske datter Shiloh som skiller seg mest ut, mener hun.

I et ferskt intervju med magasinet Look, som nettstedet Female First siterer, forteller Angelina Jolie at Shiloh er «outsideren» i familien.

 

Skuespilleren, som har tre adoptivbarn fra rundt om i verden, mener ettåringen hun har med Brad Pitt er den som skiller seg mest ut i barneflokken.

 

- Hun ser ut som Brad. Det er pussig å tenke på, hun blir på en måte outsideren i familien fordi hun er blond og har blå øyne, sier hun.

 

Ved siden av Shiloh har Pitt og Jolie Maddox (6) fra Kambodsja, Zahara (2) fra Etiopia og Pax Thien (4) fra Vietnam.

 

Jolie sier videre til magasinet at hun ble overveldet av følelser da hun adopterte de tre barna. - Jeg følte så mye for dem fordi de hadde overlevd så mye. Shiloh har vært privilegert fra det øyeblikket hun ble født. Men jeg er bevisst slik at jeg ikke overser hennes behov fordi de andre virker mer sårbare.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews