Jolie: - Pitt gjorde meg hel

(04.05.2007, sist oppdatert 04.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie forteller i et nytt intervju at Brad Pitt har gjort henne hel som kvinne.

I et intervju, gjengitt av nettstedet Female First, forteller Angelina Jolie at Brad Pitt gjorde livet hennes bedre. Hun hevder at hun hadde det fint som alenemor også, men framholder:

 

- Før jeg møtte Brad, var jeg mange ganger oppe midt på natten med min sønn, og følte meg utslitt. Og det var ingen der til å anerkjenne og sette pris på innsatsen. Da han sa sitt første ord, var det ingen der som jeg kunne vende meg til å eksplodere i glede sammen med. Det gjorde at jeg fikk et spesielt nært forhold til Mad (sønnen Maddox), men nå har jeg gleden av å våkne opp med noen jeg kan dele byrdene med.

 

Hun sier videre: - Det er veldig flott for en kvinne å ha en partner som setter pris på deg som mor og som kommer til å huske de tingene ved deg. Det å dele en historie som inkluderer barn, er utrolig fint. Brad har gjort meg hel.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


meg
06.05.2007 18:20
Jeg har aldri syntes at Bard og Jolie passer sammen. Jeg har heller ikke likt brad så særlig. Men hvis dette er sant og jolie har virkelig sagt noe slikt så begynner jeg å like brad... Angelina fortjener virkelig noen som setter pris på henne og som gir henne glede!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.190 sec - 1 pageviews