Jolie: - Fortsatt en unge med tatoveringer

(04.11.2008, sist oppdatert 04.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Seksbarnsmamma Angelina Jolie sier det å få barn ikke har forandret henne nevneverdig.

Skuespilleren som satte tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline til verden for tre måneder siden, har fra før av datteren Shiloh (2) og adoptivbarna Maddox (7), Pax (4) og Zahara (3) med Brad Pitt. Hun snakker nå med magasinet Harper?s Bazaar om det å bli mor - og mener det ikke har «temmet henne».

 

- Jeg går ikke rundt med en følelse av at jeg må unnskylde eller forklare meg. I hjertet mitt er jeg fortsatt, og vil alltid være, en rebelsk unge med tatoveringer.

 

Den 33 år gamle skuespilleren sier videre i intervjuet at hun akter å være åpen mot barna både om hvem hun er, og hvordan verden for øvrig er.

 

- Ungene mine har dataspill. Jeg lar dem leke med lekesoldater. Vi tar ikke lett på krig og vold, men jeg vil ikke skjule at det finnes. Vi sier «mamma og pappa er med i filmer hvor vi spiller disse karakterene, men det finnes ekte død og vold i verden», sier hun.

 

I intervjuet forteller hun også hva hun ser etter i en filmrolle: - Jeg forteller historier om kvinner jeg ville likt å møte; Den type kvinne som det er noe ved, som for eksempel Lara Croft. Det er noe ved henne som gjør at døtrene mine vil ha moro av «å møte henne» en dag.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.193 sec - 1 pageviews