Jolie: - Barna er individualister

(06.12.2010, sist oppdatert 06.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie forteller at hun forsøker å gi sine seks barn en sjanse til å utvikle sin egen personlighet - og at hun blant annet har en datter som insisterer på å kle seg i gutteklær.

Angelina Jolie sier til magasinet YOU at barna hennes utvikler seg til å bli individualister. Hun har barna Maddox (9), Pax (7), Zahara (5), Shiloh (4) og tvillingene Knox og Vivienne (2) med Brad Pitt.

 

Hun sier: - Forhåpentligvis gir jeg barna en følelse av at de er dypt elsket og trygge. På samme tid håper jeg at vi oppmuntrer dem til å utvikle seg individuelt etter hvert som de lærer seg selv å kjenne, og at jeg ikke står i veien for dette. Det er derfor de er seks veldig sterke individualister.

 

Hun legger til at hun ikke kan forstå de negative reaksjonene når hun lar datteren Shiloh få kle seg som en liten gutt.

 

- Hun liker å kle seg som en gutt, og hun vil ha håret klippet som en gutt - samt at hun vil bli kalt John en stund. Noen barn kler seg som Supermann, hun vil bare være som brødrene sine. Det er slik hun er. Det har vært overraskende for oss - og svært interessant, og hun er jo så mye mer enn det! Hun er morsom, søt og vakker. Og ja, hun elsker slips.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews