Ingen Holmes på Pitt likevel

(18.08.2009, sist oppdatert 18.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Mediestormen rundt Guy Ritchies film «Sherlock Holmes» tiltar i styrke.

Etter at den britiske tabloidavisa The Mirror mandag proklamerte at Brad Pitt får rollen som den britiske detektivens nemesis Moriarty, rykket filmselskapet Warner senere samme dag ut og dementerte det hele.

 

- Saken i dagens London Mirror er helt og holdent feilaktig. Brad Pitt kommer ikke til å spille i Sherlock Holmes og vi er svært fornøyd med produksjonen av filmen, heter det i en uttalelse fra selskapet.

 

Avisa hevdet at Ritchie ringte til Pitt, som han hadde arbeidet med i gangsterfilmen «Snatch» og spurte om han kunne avse et par dager for å legge til noen ekstra scener i London. Videre het det at Pitt ville gjøre opptak over hele London i løpet av en tidagersperiode. Dermed ble premieredatoen utsatt fra desember i år til juni neste år.

 

Men det er altså så feil som det kan bli, ifølge Warner.

 

- Vi har planlagt et par dager med ekstra opptak for å legge til noen scener, sikre oss oppfølgingsscener og perfeksjonere noen av de visuelle elementene, noe som er standard fremgangsmåte når du lager film, heter det videre i meldingen som også understreker av premieren blir 2. juledag som planlagt.

(©NTB)

 


Les alt om Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews