Gjenforenes Angelina og pappa Voigt også?

(09.10.2007, sist oppdatert 09.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kanskje er Angelina Jolie i ferd med å gjenforenes med sin far Jon Voight, som hun røk usams med for fem år siden.

Jolie har knapt snakket med faren etter at han i et fjernsynsintervju i 2002 mente at datteren hadde psykiske problemer. Nylig innrømmet Voight at han aldri har møtt de fire barna hennes.

 

Men Voight har lenge prøvd å vende godsiden til og forsones med Angelina. Nå later det til å ha lykkes: I helgen ble han observert med et smil om munnen på vei ut av Waldorf Astoria-hotellet i New York der Jolie, kjæresten Brad Pitt og barna deres for tiden bor.

 

Kanskje er det Voights siste forsøk på å lappe sammen far og datter-forholdet som har gjort utslaget? Han var nemlig til stede da en rosebusk ble plantet til minne om ekskona Marcheline Bertrand, som døde i januar, i en minnelund i Beverly Hills 1. september.

 

Til stede var også Marchelines bror og søster og noen nære venner - men ikke Angelina og broren James Haven. Voight var gift med Bertrand fra 1971 til 1978.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.232 sec - 1 pageviews