Gjør Angelina en J-Lo?

(28.01.2008, sist oppdatert 28.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Da Angelina Jolie gjorde sin entré på den røde løperen under Screen Actors Guild-prisutdelingen søndag, fikk det flommende vide kjolevalget alle til å tenke på Jennifer Lopez.

For da J-Lo begynte å vise seg i romslige kjoler i fjor høst, begynte graviditetsryktene øyeblikkelig å fly - og holdt som kjent stikk.

 

Jolie dukket nemlig opp i en flommende, lysebrun vintagekjole fra Hermés, og fikk ifølge Daily Mail praten i gang for fullt i Hollywood. I forrige uke skrev sladrepressen at hun venter eget barn - eller kanskje til og med tvillinger - og Angelinas kjolevalg gjorde lite for å avsanne ryktene.

 

Observatører som gjorde sitt beste for å se hva hun drakk, rapporterer at hun lot til å holde seg til vann - og sa nei til både champagne og vin. Og Angelina og Brad Pitt var svært kjærlige med hverandre under prisutdelingen, med både kyss og omfavnelser. At Angelina ikke fikk noen SAG-pris for sin innsats i «A Mighty Heart» satte ingen demper for stemningen.

 

Brad Pitts talsmann vil ikke kommentere, melder avisene. Men paret har ustanselig snakket om at de ønsker seg mange flere barn, både adopterte og biologiske.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews