Filmrolle for Angelinas yngste

(23.08.2012, sist oppdatert 23.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Fire år gamle Vivienne Jolie Pitt har halt i land sin første filmrolle, og det som prinsesse.

Datteren til Angelina Jolie og Brad Pitt skal spille den unge prinsesse Aurora i Tornerose-filmen «Maleficent», der mamma skal spille tittelrollen som den onde feen. Nettstedet JustJared.com hevder å få ha fått dette bekreftet av en representant for Disney.

 

Senere i filmen blir prinsesse Aurora, som Disney døpte Tornerose-karakteren i 1959-tegnefilmen, spilt av Elle Fanning (14).

 

Den nye Disney-filmen fokuserer mer på karakteren Maleficent, som blir så sint over ikke å bli invitert til Auroras dåp at hun forbanner barnet - og sier hun skal dø før 16-årsdagen.

 

Kilder sier til den britiske avisen The Sun: «Ange tenkte det ville være en artig opplevelse som hun og Viv kunne dele, og Viv er den fødte skuespiller». Men kinogjengerne må vente på å se skuespillerdatteren i aksjon til mars 2014.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews