Etterlyser mørk prinsesse

(06.06.2008, sist oppdatert 06.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie kritiserer filmskaperne for at de ikke klarer å lage animasjonsfilm med en mørkhudet prinsesse.

- Det finnes fremdeles ikke en eneste Disney-prinsesse som er afrikansk, og det er svært vanskelig fordi døtrene våre begynner å bli opptatt av prinsesser. Det plager meg virkelig, sier Jolie til det britiske bladet Ok!

 

Jolie adopterte etiopiskfødte Zahara i 2005, og fikk den biologiske datteren Shiloh med Brad Pitt i 2006, og nå begynner småjentene å nærme seg prinsessealderen.

 

Men kanskje Disney-konsernet snart kan hjelpe Jolie og barna hennes: I 2009 melder IMDb at animasjonsfilmen «The Princess and the Frog» slippes - og der er det med en mørkhudet prinsesse fra New Orleans i den såkalte jazzalderen, 1918-1929.

 

Filmen høstet kritikk allerede før den ble påbegynt, og Disney har måttet endre både historien og navnene for å gjøre det mer politisk korrekt, ifølge filmnettstedet.

 

I «The Princess and the Frog» tar Disney på ny i bruk håndtegnet animasjon på klassisk Disney-vis, mens det på regisiden er de samme navnene som bak «Den lille havfruen» og «Aladdin».

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews