Drømmer om barnebarn

(19.07.2010, sist oppdatert 19.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie gleder seg til å bli bestemor.

Å være til stede når barna hennes vokser opp er naturlig nok svært viktig for superstjernen, og det er grunnen til at hun er opptatt av å ta best mulig vare på seg selv.

 

- Jeg mistet moren min for ikke så lenge siden, og etter hvert som årene går blir jeg mer og mer glad og takknemlig for livet. Det blir stadig viktigere å holde seg sunn og frisk og eldes med verdighet. Jeg vil oppleve å få barnebarn. Jeg vil se barna mine som voksne mennesker. Jeg vil tilbringe årene med Brad. Jeg vil alt! sa hun til avisen Chicago Sun-Times.

 

Angelina har seks barn sammen med kjæresten Brad Pitt. Adopterte Maddox (8), Pax (6), Zahara (5), samt biologiske Shiloh (4) og tvillingparet Knox (2) og Vivienne (2). Å bli mamma har gjort den tidligere så viltre stjernen mer forsiktig, så det å spille inn stuntscenene til hennes nye film «Salt» skremte vettet av henne.

 

- Jeg hadde et øyeblikk der hvor jeg reflekterte over livet mitt. Etter at jeg fikk tvillingene tok jeg fri et år, og denne scenen var en del av det som skulle bli mitt store comeback. Jeg hang utfor en kant og tenkte «Hva er det jeg driver med? Jeg er jo mammaen til noen!».

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews