Depp og Jolie snakket om barna sine

(02.12.2010, sist oppdatert 02.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Barna var temaet da Johnny Depp og Angelina Jolie møttes for første gang.

De hadde aldri møtt hverandre før de skulle spille inn den aktuelle filmen «The Tourist», som har norgespremiere 7. januar, sammen.

 

- Vi fant tonen øyeblikkelig. I løpet av minutter satt vi der og skravlet om barna våre, sier Johnny Depp i et intervju med Access Hollywood, som beskriver Angelinas humoristiske sans som «skarp og energisk» og «svært pervers».

 

Mens Depp og partneren Vanessa Paradis har barna Lily Rose (11) og Jack (8), har Angelina Jolie og Brad Pitt en tre ganger så stor ungeflokk, bestående av Maddox (9), Pax (7), Zahara (5), Shiloh (4) og de to år gamle tvillingene Knox og Vivienne.

 

Depp og Jolie hadde også det til felles at de har hus i Frankrike, noe som også førte dem nærmere hverandre. De møttes ikke alle sammen, men en kveld kom Pax - sønnen til Angelina og Brad Pitt - på besøk for å spille videospill med Depps sønn Jack.

 

- Det var virkelig søtt, sier Depp.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews