Clooneys adopsjonstilbud

(15.10.2009, sist oppdatert 15.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Spøkefuglen George Clooney har tilbudt seg å adoptere ett av barna til sin venn Brad Pitt.

Skuespilleren, som selv ikke har noen barn, hevder at han skylder sin «Ocean?s 11»-motspiller en tjeneste og er villig til å hjelpe ham med ett av hans seks barn.

 

- Jeg har tenkt å adoptere. Jeg skal adoptere en av ungene til Brad Pitt. Det skylder jeg ham, sier Clooney spøkefullt til nettstedet Bang Showbiz.

 

Clooney har tidligere sagt at han ikke har noen planer om å bli far, men vil tilbringe tid med Brad, hans samboer Angelina Jolie og deres store ungeflokk når han føler seg ensom.

 

- Selv bare et barn som løper rundt villaen min får meg til å føle meg nervøs, så jeg er absolutt ikke noen kandidat til årets far. Om jeg trenger å omgi meg med barn og føler for å ha en stor utvidet familie, kan jeg alltids ringe Brad og Angelina og spørre dem om å komme til meg, bare for å minne meg selv om hvorfor jeg er så lykkelig, sier han.

 

George Clooney har også avslørt at han ble så tett knyttet til sin motspiller Jason Schwartzman i filmen «Fantastic Mr. Fox» at han føler seg som en far for ham.

 

Da han ble spurt om det hadde gjort ham mismodig å gi stemme til en animert familiefilm svarte han slik:

 

- Mismodig? Det er et ord amerikanere ikke skjønner. Bare det å ha Jason ved min side var som å ha en sønn. Og han har forresten akkurat giftet seg, så det blir sart som å føle seg som en bestefar!, sier Clooney.

 

Den 48 år gamle skuespilleren har for tiden følge med den italienske TV-kommentatoren Elisabetta Canalis.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews