Clooney vil ikke på vingene med Pitt

(18.12.2006, sist oppdatert 18.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

George Clooney nekter å sette seg inn i et fly dersom Brad Pitt sitter bak spakene.

Clooney sier at han har svært liten tro på Pitt i flygerrollen. Han stoler spesielt lite på landingsprosedyrene til sin kollega.

 

Troy-stjernen fikk flysertifikatet tidligere i år, og har tatt både Angelina Jolie og barna med på flyturer. Skal vi tro Clooney burde han kanskje overlate spakene til andre.

 

- Jeg så Brad lande et fly en gang. Han hoppet og spratt over hele rullebanen. Nei takk!, sier Clooney ifølge BreakingNews.Ie.

 

De to skuespiller-kjekkasene er kjent for å drive gjøn med hverandre. Pitt hvisket en gang en hel filmstab i øret at de respektfullt måtte omtale Clooney som Mr. Ocean gjennom en innspillingsperiode. Veteranen tok igjen på sin yngre makker, ved å feste klistermerker med grove slagord på bilen hans.

 

Men Brad har nok ledd mest så langt: Da Clooney vant en «mest sexy»-kåring, gratulerte Pitt ham ved å trykke en annonse i Hollywood Reporter og Daily Variety. Annonsen inneholdt bilder av Clooney, som - for å si det slik - neppe er favorittbildene til Clooney selv.

 

Da Clooney oppdaget dette, sendte han en tekstmelding til Pitt, som sa: «Du vet ikke når, og du vet ikke hvor jeg vil slå til. Sov godt lille prins, sov godt». Clooney sier videre:

 

- Han er kanskje smart, men han har unger og mye å gjøre. Jeg har all verdens med tid til å pønske ut en passende hevn.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews