Clooney vil ikke ha barnebesøk

(02.05.2007, sist oppdatert 02.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

George Clooney har gitt sin venn og skuespillerkollega Brad Pitt beskjed om at han ikke får lov til å ta med seg barna når han kommer på besøk.

Clooney er kjent for å invitere sine kjendisvenner på fest i sin villa i Italia, men avkommet deres må bli igjen hjemme.

 

- Noen av dem som er med i «Ocean?s Thirteen» kommer på besøk til villaen min igjen. Brad kommer, men jeg har sagt til ham at han ikke kan ta med seg sine 15 barn, fleiper Clooney i et intervju med det britiske magasinet OK!.

 

Riktignok er Pitt «bare»far til tre adopterte og et biologisk barn, men vennens vandring ut i farskapet har ikke ført til at Clooney er blitt bitt av basillen.

 

- Jeg er så egoistisk og jeg blir nervøs sammen med barn og jeg vet at jeg ikke er klar for et sånt liv. Jeg har slått meg til ro med en veldig behagelig livsstil og jeg har virkelig ikke lyst til å endre på noe.

 

- Jeg har lært nok om meg selv til å vite at arbeidet mitt er den viktigste drivkraften min og en hvilken som helst kvinne som kommer inn i mitt liv må takle det, og det er ikke lett, sier den 45 år gamle Hollywood-stjernen.

(©NTB)

 


Les alt om Brad Pitt og George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews