Clooney ønsket i Halliwell-film

(26.10.2008, sist oppdatert 26.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det tidligere Spice Girls-medlemmet Geri Halliwell skal være desperat etter å få George Clooney og Brad Pitt til å låne sine stemmer til hennes nye film.

Halliwell vil lage tegnefilm av sin barnebokserie om Ugenia Lavender.

 

- Jeg har ikke møtt Brad Pitt, så det er ikke sannsynlig at han blir med, men jeg er helt desperat etter å få med godgutten George. Jeg har en skuespillerkarakter som heter Bradley Litt og en Dr. Clooney som tar imot Ugenias babysøster i en butikk som heter Garrods. Hmm, jeg lurer på hvem og hva dette kan være basert på?, sier hun lurt.

 

Den ambisiøse 36-åringen- som selv har tenkt å ta seg av stemmen til hovedkarakteren Ugenia og som også skriver manuset til filmen - vil også gjerne ha med seg den britiske fotballspilleren Wayne Rooney.

 

- Crazy Trevor, Ugenias venn i bøkene, minner meg mye om Wayne Rooney både i måten han ser ut og oppfører seg på. Jeg har virkelig håp om at han vil gå med på å gi stemme til karakteren. Jeg har fått inntrykk av at han vil gjøre det fordi han synes det vil være gøy, sier hun til den britiske avisa Daily Mirror.

 

- George Clooney, Brad Pitt og Wayne Rooney - er ikke det litt av en A-liste med folk da?, legger hun til.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews