Budkrig om tvillingbilder

(03.06.2008, sist oppdatert 03.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Foreløpig har Angelina Jolie bare en stadig større mage, men budkrigen om de første bildene av tvillingene hun venter med Brad Pitt er allerede i gang - og summen oppe i 15 millioner dollar.

Det er de amerikanske kjendissladderbladene OK! og People som kjemper pengekampen om de eksklusive bildene. Summen, som altså er oppe i nærmere 77 millioner kroner, betyr mindre, ifølge kilden til nettstedet TMZ, som sier:

 

- Prestisjen er det som teller.

 

Bildene av kjendisparets kommende to barn sies å være så verdifulle for bladene, at de er villige til å spytte i store summer, sier spionen videre.

 

Brad Pitt og Angelina Jolie har foreløpig ikke kommentert budkrigen, men ryktene har det til at summen de får utbetalt for bilderettighetene vil bli donert til veldedige formål.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.234 sec - 1 pageviews