Bryllupsryktene tilspisser seg for Jolie

(08.06.2009, sist oppdatert 08.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie skal visst nok være på vei mot alters.

Nå har hun endelig bestemt seg for å gifte seg med sin skuespillermakker Brad Pitt, melder The Mirror.

 

Jolie skal blant annet ha blitt ekstra motivert til å gi Pitt sitt ja, etter at det har versert rykter om at stjerneparet sliter - og er nær ved å bryte med hverandre.

 

De kan være gift ved sommerens slutt, heter det videre fra The Mirror, som siterer en kilde som kaller seg en venn av paret: - Vanligvis er det Brad som vil snakke om bryllup. Men nå har Angie brakt det opp. En ansatt sendte dem alle klippene som vil ha det til at de har problemer med forholdet, og Angelina skal ha tenkt at et bryllup vil sette en stopper for alle disse historiene. Brads ansikt lyste opp. Han ble veldig glad.

 

Kilden mener videre at paret har sett seg ut New Orleans som stedet for ekteskapsinngåelsen, og hevder at parets seks barn vil bli dypt involvert i seremonien.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews