Brangelina juleshoppet i Namibia

(27.12.2010, sist oppdatert 27.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kunder på et kjøpesenter i Namibia sperret øynene opp da de på lillejulaften ble vitner til at verdens mest berømte par handlet julegaver.

Brad Pitt og Angelina Jolie ble fotografert med en handlevogn full av leker, som man regner med var julegaver til deres seks barn. Et av dem, lille Shiloh, ble for øvrig født i Namibia for fire år siden.

 

Men det er ikke sikkert den store familien feiret jul i Namibia, Brangelinaklanen er ivrige globetrottere og oppholder seg sjeldent lenge på samme sted. I et intervju i forrige uke avslørte Jolie at paret ikke hadde tenkt til å være hjemme i julen.

 

- Vi skal reise med barna og dra til et tilfeldig valgt sted. Vi skal legge ut på et lite eventyr, for det er det vi liker å gjøre, sa hun ifølge usmagazine.com.

 

Men julestemningen skulle de visstnok ta med seg. - Jeg jobber hardt for å få hver eneste julestrømpe perfekt og senest i dag sjekket jeg at vi hadde nok gavepapir, sa stjernen.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews