Brad kuttet navlestrengene

(14.07.2008, sist oppdatert 14.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt var sterkt til stede da Angelina Jolie nedkom med tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline lørdag ettermiddag - og kuttet selv de nyfødtes navlestrenger.

Selv om barna kom til verden ved hjelp av keisersnitt, var det med epidural og Angelina var våken - og snakket og lo under inngrepet med Brad.

 

- De var lykkelige sammen, sa Jolies fødselslege, Michel Sussmann, til pressen etter at det hele var overstått. Pappa Pitt var ifølge legen «helt rolig, fullstendig målbevisst, svært glad for å være til stede under sine barns fødsel, svært beveget og svært rørt».

 

Sussmann fleipet og sa at Brad Pitt «hadde vært hans assistent», og siktet til at skuespilleren hjalp til med å kutte navlestrengene på sine to nye barn.

 

- Brad og Angelina er ekstremt lykkelige og alt gikk perfekt etter planen. Begge babyene er bedårende og ved utmerket helse, og alle er tilfredse og får sin velfortjente hvile, sa Sussmann ifølge E! News.

 

Angelina Jolie har vært innlagt ved Lenval-sykehuset i Nice siden 1. juli, og det var klokken 18 sist lørdag at det planlagte keisersnittet fant sted. Det er uvisst hvor lenge hun og familien forblir ved sykehuset. Ifølge Sussmann vil hun «bli der noen dager... til alt er okay».

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews