Brad bygger storhall

(24.02.2012, sist oppdatert 24.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Flyfoto har avslørt at Brad Pitt og Angelina Jolie er i ferd med å bygge en kjempestor, hvit hall på eiendommen sin i franske Provence.

Nå spekulerer avisene på om dette kan være en mottagelseshall med tanke på et forestående bryllup. Eiendommen i Miraval i Frankrike, der storfamilien ennå ikke har flyttet inn, huser også et lite kapell.

 

Ifølge Daily Mail jobbes det hardt for å få den nye storhallen klar til september.

 

Brad og Angelina skal ha besøkt godset sitt sist helg, i forbindelse med at hennes film «In the Land of Blood and Honey» hadde premiere i Paris tidligere denne måneden.

 

Brad Pitt (48) har tidligere røpet at parets seks barn stadig kommer med sterke bønner om at han skal kjøpe forlovelsesring til moren deres. Men paret laget en gang en pakt om at de ikke skulle gifte seg før også sammekjønnsekteskap ble tillatt i USA.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.143 sec - 1 pageviews