Brad Pitt med i Holmes-film

(18.08.2009, sist oppdatert 18.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt skal spille skurk i Guy Ritchies film «Sherlock Holmes».

Skuespilleren får rollen som den britiske detektivens nemesis Moriarty i filmen etter at sjefene i filmselskapet krevde at karakteren, som egentlig ble utelatt fra filmen, ble skrevet inn igjen i manus og fikk en rollen.

 

Ritchie ringte til Pitt, som han også arbeidet med i gangsterfilmen «Snatch» og spurte om han kunne avse et par dager for å legge til noen ekstra scener i London.

 

- Det er litt av et kupp å få med Brad. Han har arbeidet med Guy før og sa at om han kunne, så ville han gjøre hva som helst for å hjelpe til. Det var en forsømmelse i filmen at de ikke gjorde mer ut av Moriarty. Han nevnes som Holmes sin erkefiende, men sjefene i filmselskapet ville at Guy skulle gjøre noe mer ut av ham, sier en kilde til den britiske avisa Daily Mirror.

 

Det er ventet at Pitt vil gjøre opptak over hele London i løpet av en tidagersperiode. Cliveden House har blitt øremerket som stedet der Moriarty bor.

 

Ekstraopptakene skal begynne denne uka, selv om Robert Downey Jr., som spiller Holmes og Jude Law, som spiller hans følgesvenn Dr. Watson, var ferdig med sine opptak for flere måneder siden.

 

- Det kommer til å bli scener tatt opp i Royal Victoria Dock, Pontoon Dock, Pinewood og Chatham Docks i Kent. Og de kommer til å bruke filmklipp fra hele byen for å lage den rette stemningen. Det blir mye å gjøre, men de klarer nok å få det ferdig i tide, sier kilden.

 

Premieredatoen er også blitt utsatt til slutten av desember.

(©NTB)

 


Les alt om Brad Pitt og Jude Law!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.194 sec - 1 pageviews