Brad Pitt kjeder seg

(22.12.2011, sist oppdatert 22.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt sier han har mistet entusiasmen med alderen.

Den 47 år gamle skuespilleren og seksbarnsfaren forteller at han var lykkeligere når han var en ung og fattig lykkejeger i Hollywood.

 

- Jeg var mer optimistisk og naiv da jeg som ung mann ankom Los Angeles med noen hundre dollar i lomma og jobbet som statist før jeg fikk skuespillerjobber, sier Pitt til Bang Showbiz.

 

Pitt sier at han etter hvert ble mer og mer kynisk mot verden og mistet både åpenheten og entusiasmen.

 

- Det å være en far og å være en del av min egen familie har tent en god del av den gamle ånden, men jeg har fortsatt et plagsom realistisk syn på ting, sier Pitt.

 

Kona Angelina Jolie gjør på sin side sitt beste, eller verste, til å muntre opp ektemannen. Til bursdagen den 18. desember kjøpte hun ham en lekepapegøye som banner, ifølge Realbollywood News, noe Pitt skal ha funnet hysterisk morsomt. Men på grunn av barna måtte ekteparet slå banningen av ganske raskt.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.191 sec - 1 pageviews