Brad Pitt går alltid framover

(29.09.2011, sist oppdatert 29.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt mener han har en psykologisk defekt som hindrer ham fra å gå bakover.

Den 47 år gamle skuespilleren, som oppdrar sju barn med partneren Angelina Jolie, mener selv at han har en psykologisk defekt som gjør at han ikke reflekterer over ting i fortiden. Han har til og med problemer med å rygge - fordi han alltid må komme seg framover.

 

Han sier til magasinet Empire: Dersom jeg kjører forbi den avkjørselen jeg egentlig skulle ha kjørt inn, så fortsetter jeg bare i stedet for å rygge. Og dersom jeg går hjemmefra og har glemt noe, så kan jeg ikke snu for å hente det. Slik er min natur. Jeg må videre.

 

Han legger til: - Det er en type psykologisk defekt. Jeg vet ikke hvorfor det er slik. Jeg liker bare ikke å gå bakover. Det er ikke min sterke side. Jeg må se framover.

 

Han sier også at han aldri klarte å fokusere på en type sport eller hobby i skoletiden ettersom han hatet å stå stille. Det var tennis ene uka, og fotball den neste.

 

- Kanskje, dersom jeg hadde satset litt hardt på noe, så hadde jeg blitt flink. Men det er bare det at jeg vil gå videre til noe nytt hele tiden.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews