- Brad Pitt er en vanlig fyr

(09.10.2012, sist oppdatert 09.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Han er kanskje en av verdens mest kjente karer. Men medspilleren til Brad Pitt i filmen «Killing Them Softly», Scoot McNairy, mener Brad Pitt er et av de mest jordnære menneskene han noensinne har truffet.

Scoot McNairy sier til E! News: - Han er bare en helt normal fyr. Han er superkul, veldig avslappet, veldig normal og ekstremt jordnær.

 

Skuespilleren som var så heldig å få jobbe tett på Hollywood-ikonet sier videre at han fikk kjeft av filmsjefene da han kjørte litt vel fort i en scene, med Pitt som passasjer. Men Brad selv skal ha tatt stuntet med den største ro. Han forklarer:

 

- Jeg mistet litt kontrollen - med Brad om bord. Mange var helt fra seg, og sa: Hei Scoot, du må forstå at du har en skuespiller verdt 20 millioner dollar med deg i bilen! Du må aldri gjøre det der igjen. Jeg måtte bare innrømme at jeg hadde gått for langt, men hei, jeg er fra Texas. Og Brad elsket det!

 


Les alt om Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews