Brad Pitt: - Vi krangler

(10.09.2008, sist oppdatert 10.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

En av Hollywoods mest berømte filmkjekkaser innrømmer at det kan gå varmt for seg i hans etter hvert så barnerike familie.

Skuespilleren, som har seks barn med filmkollega Angelina Jolie, innrømmer at han ikke er hevet over «krangelens kunst», og sier det ofte går ei kule varmt hjemme. Han sier blant annet:

 

- Noen ganger irriterer Angie meg. Men det vi vanligvis krangler om, er politikk. Jeg stoler på hennes råd, og energien hennes er utrolig - hun presser seg alltid til det ytterste.

 

I intervjuet med det britiske magasinet Look, sier han videre: - Jeg er veldig stolt over å være Angies støttespiller i alt hun gjør. Min visjon av et ideelt par er to sterke, uavhengige mennesker som deler livene sine med hverandre.

 

Brad avslører at han aldri har vært lykkeligere enn nå, etter at tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline kom til verden i juli. Han sier: - Jeg har alltid ønsket meg en stor familie, så dette er svært tilfredsstillende - til tross for at jeg ikke sover noe særlig lenger! Jeg nyter livet fordi jeg kan gjøre mer enn jeg noensinne hadde forestilt meg. Det handler om å involvere seg mer, og ikke begrense seg.

 

Og Jolie kan stole på Pitt, virker det som. Han sier: - Familien vil alltid komme først. Ingen film vil noensinne fylle meg med samme glede som jeg får fra det å være far. I tillegg til tvillingene har Jolie og Pitt de adopterte barna Maddox (7), Pax (4), Zahara (3) og den biologiske datteren Shiloh (2).

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews