Brad Pitt: - Får aldri nok penger

(16.08.2012, sist oppdatert 16.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt sier han gjerne skulle hatt flere millioner, dette til tross for at han er en av verdens best betalte skuespillere.

Skuespilleren er forlovet med en annen styrtrik Hollywoodskuespiller, Angelina Jolie, og sammen skal de være god for 172 millioner pund. Men det er ikke nok, synes Pitt ifølge The Sun.

 

Men ønsket om mer penger, er kanskje ikke så egoistisk som først antatt. Pitt og Jolie er kjent for å donere mye penger til veldedighet, og han vil gjerne ha mer penger for å hjelpe verdens trengende. Han sier: - Hør, uansett hvor mye du gir, er det aldri nok. Det er umulig å fikse den globale fattigdommen, det er bare for mange hjemløse i verden.

 

Han legger til: - Dersom du gir til hver eneste tigger på gata, ender du opp med tomme lommer selv.

 

Pitt og Jolie har gitt millioner til fattige gjennom sin Jolie-Pitt Foundation. Paret har tidligere uttalt at de forsøker å lære barna sine at materielle gleder ikke er det som betyr mest her i livet. De har feiret jul med hjemmelagede gaver, og Pitt har uttalt: - Vi prøver å holde forbruket nede på et minimum og vi unngår manipulative TV-reklamer. Når vi feirer noe, må alle lage noe selv.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews