Blir det bryllup denne helga?

(10.08.2012, sist oppdatert 10.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Blir det bryllup denne helga?. Foto: © Andrew Evans  / PR Photos
Alteret neste: Mange tror Angelina Jolie og Brad Pitt skal smis i hymens lenker denne helga. Foto: © Andrew Evans / PR Photos
Mange tror at Brad Pitt og Angelina Jolies bryllup er rett rundt hjørnet.

Mange har spekulert i tidspunktet for det celebre stjernebryllupet. Sikkert er det i alle fall at skuespillerne skal gifte seg i Frankrike, og at kun familie og venner er invitert.

 

Og når familien strømmer til deres franske slott, for et helgebesøk, er spekulasjonene i gang.

 

Pitts foreldre er på plass, og gullsmeden, som laget Jolies forlovelsesring, skal også ha ankommet residensen. Anledningen sies å være feiringen av 50-årsdagen for Pitts foreldres bryllup, men i nærmiljøet ser det ut til at man tror dette er helgen for bryllupet. En kilde sier til The Sun: - Brad har sjekket alt nå, og nå er alle her. De sier det handler om Jane og Bill, men mange tror det skjer nå. Til og med gullsmeden er her!

 

Paret, som møtte hverandre på filminnspillingen av «Mr. And Mrs. Smith» i 2005, har seks barn. De annonserte forlovelsen i april. De fortalte samtidig at de planla et privat bryllup i hjemmet sitt i Sør-Frankrike.

 

En kilde sier videre: - George Clooney er Brads beste venn, han vil på ingen måte gå glipp av dette. Han er i huset sitt i Italia, men kan fly til Marseille på en time. Det er ham alle venter på.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews