Billy Bob synes synd på Jolie

(24.09.2007, sist oppdatert 24.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

En gang var de mann og kone. Nå synes Billy Bob Thornton først og fremst synd på Angelina Jolie.

«Monster?s Ball»-stjernen Billy Bob Thornton sier i et nytt intervju at han er takknemlig for at han ikke fortsatt er gift med Hollywood-stjernen Angelina Jolie. Da hadde han måttet slite med paparazziene, som til en hver tid henger i hælene på Jolie og Brad Pitt.

 

- Jeg synes synd på Angie og Brad. Du hører bare om meg når jeg har en film på gang, og slik liker jeg å ha det. De må holde ut med mediekjøret absolutt hele tiden, sier han ifølge nettstedet Female First.

 

 

Ifølge Thornton har han og Jolie fortsatt et nært vennskap. De brøt med hverandre etter et fire år langt ekteskap i 2002, og årsaken som ble oppgitt var, i kjent Hollywood-stil, «uforenlige forskjeller».

 

Men det virker ikke som om 52 år gamle Thornton har noen vonde følelser for Jolie. Han avslører at han også betrakter Brad Pitt som en god venn.

 

- Jeg og Angie står hverandre nær. Men Brad er også en venn av meg. Vi har kjent hverandre i årevis, sier han.

 

Jolie og Thornton adopterte Maddox fra Kambodsja seks måneder før de brøt med hverandre i 2002. Men nå står Brad Pitt oppført som guttens adoptivfar. Jolie og Pitt har også adoptert ei jente fra Etiopia og en gutt fra Vietnam, samt at de har fått en biologisk datter.

 

Thornton er aktuell med en rolle i «Peace Like a River», som produseres av Brad Pitt.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews