Benekter prøverør

(05.08.2008, sist oppdatert 05.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie og Brad Pitt benekter at tvillingene deres ble unnfanget ved hjelp av prøverørsbefruktning - slik det ryktes i USA.

- Hadde de blitt unnfanget ved hjelp av in vitro-fertilisering, ville vi gjerne snakket om det. Men vi har vært heldige nok til aldri å ha hatt problemer med fruktbarheten, sier Jolie i det mye omtalte intervjuet med People.

 

Derfor ble de helt fra seg da legene fortalte dem at de ventet tvillinger, forteller Brad Pitt til bladet: - Angie lå på bordet for ultralyd, og vi ble hysteriske. Vi hadde ikke ventet dette.

 

- Vi var i sjokk og klarte ikke å slutte å le, sier Angelina selv.

 

People og også britiske Hello! skal ifølge AP ha bladd opp til sammen 14 millioner dollar for de eksklusive bildene, som i det amerikanske bladet fyller hele 19 sider - inklusive intervjuet med de nyblevne foreldrene, som nå har seks barn.

 

Brad Pitt hevder allerede at han kan se forskjell på de to små, og at de ligner på hver sine foreldre:

 

- Viv ligner Ange i ånd, holdning og fysikk. Hun er ganske så elegant, som sin mor. Og Knox, han er litt som meg. Han liker musikk som sin far. Da han ble født, så han ut som Putin

(©NTB)!

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.182 sec - 1 pageviews