Angelinas vakre ord om eksen

(16.05.2012, sist oppdatert 16.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nyforlovede Angelina Jolie har mye pent å si om eksmannen Billy Bob Thornton.

De to skilte lag for ti år siden, men hun beundrer han fremdeles stort - skal man tro forordet hun har skrevet i hans nye bok «The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts».

 

Der skriver hun at Thornton (56) har «et makeløst vidd og kan få deg til å le til det gjør vondt i hele ansiktet ditt», og at han har «et stort, vakkert hjerte», ifølge bladet Life & Style som har snappet opp et eksemplar av boken.

 

Men Angelina er også klar i talen om hvor eksentrisk eksmannen er. Da de var sammen, gikk de begge med hverandres blod i et lite halssmykke.

 

- Å være sammen med ham er som å omgås med en gal matematiker. Han teller og repeterer hele tiden. Noen mennesker går gjennom livet og er i stand til å stilne stemmene i hodet sitt. Han kan ikke. Og jeg, og alle andre som kjenner ham godt, vi elsker ham for det. Jeg vet én ting: Verden ville helt klart være helvetes mye kjedeligere hvis den mannen ikke levde her.

 

Til sommeren gifter Angelina Jolie seg med Brad Pitt. Tidligere har Thornton uttalt at forholdet hans til Angelina var «flott», men at de hadde svært forskjellige ideer om hvordan livet skulle leves.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews