Angelina vil få sitt neste barn i Frankrike

(27.02.2008, sist oppdatert 27.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie akter å la sitt neste barn vokse opp i Frankrike, for å hedre sin avdøde, franskættede mor.

Jolie og Brad Pitt skal ifølge The Sun ha kjøpt seg et fransk slott for å huse seg selv og den økende barneflokken. Barnet som Angelina Jolie nå venter, blir nummer fem i rekken av små Jolie-Pitt-barn.

 

En kilde, som ifølge avisen er «velplassert», røper også at det ikke er snakk om tvillinger, og at det kommende barnet visstnok skal være en jente - noe Angelina gleder seg over.

 

Angelina Jolie fikk stor oppmerksomhet sist helg da hun dukket opp til Independent Spirit-prisutdelingen i en tettsittende, svart kjole som avslørte en umiskjennelig kul på magen. Ryktene om graviditet har løpt, men Angelina valgte å ikke sende ut noen pressebekreftelse - men lot magen tale for seg.

 

Angelinas mor Marcheline Bertrand, som hun hadde et nært forhold til, døde i januar i fjor. Hun var av fransk-canadisk avstamning på farssiden, og det skal være Angelinas ønske om å utforske denne siden av sin arv gjennom å prøvebo i Frankrike.

 

- Angelina er stolt av sine franske røtter, og ønsker at familiens siste tilskudd skal bli født og vokse opp der, sier kilden. Eldstesønnen Maddox gikk også en tid på en fransk skole i New York, Lycee Francais, der undervisning og læreplan var på fransk.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews