Angelina uten utsikt

(10.07.2008, sist oppdatert 10.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie, som i løpet av de neste ukene kan nedkomme med tvillinger, kan ikke hvile øynene på utsikten fra sykehusrommet. Det er nemlig ikke mulig å se ut.

Lenval-sykehuset i Nice har dekket til vinduene i Angelinas rom, for å gjøre det umulig å spionere - for ikke å si fotografere - på ekteparet Jolie-Pitt.

 

- Det er umulig å se inn i rommet til herr Brad Pitt og fru Angelina Jolie, sier sykehusets talsperson Nadine Bauer til bladet People.

 

De siste dagene har det dukket opp ymse paparazzifotografier som hevder å vise den vordende mor og Brad i sykehusrommet hennes. Men Bauer står på sitt og fastslår at bildene er manipulert eller viser andre pasienter på Lenval-sykehuset.

 

- Det er ikke Brad Pitt eller Angelina Jolie på dem. Rommet er helt klart annerledes, og vinduene deres er tildekket for å forhindre slike bilder, sier hun.

 

Angelina Jolie la seg inn ved sykehuset i forrige uke for observasjon og sengehvile. Hennes fødselslege, Michel Sussman, sa i en uttalelse til pressen forrige onsdag at nedkomst vil bli «i løpet av ukene som kommer». Hennes førstefødte, Shiloh, kom til verden ved keisersnitt, og nå følges Angelina nøye.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews