Angelina spaserte med faren

(22.02.2010, sist oppdatert 22.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie ble søndag observert på spasertur med faren Jon Voight, som hun har hatt et vanskelig forhold til siden 2002.

Med på utflukten i Venezia var også Brad Pitt og hele barneflokken.

 

Jolie er i Italia for å begynne innspillingen av «The Tourist», regissert av tyske Florian Henckel von Donnersmarck. Ikke bare tok hun med seg hele familien - hun benyttet også sjansen til å tilbringe tid sammen med faren.

 

Dette er første gang de er blitt sett ute i offentligheten sammen på mange år, ifølge EOnline. Forholdet mellom far og datter ble svært kjølig etter at Jon Voight i 2002 uttalte at Jolie hadde «alvorlige mentale problemer» og at han prøvde «å rekke ut hånden til henne for å hjelpe».

 

Ting tødde opp fra 2007, da Angelina Jolie uttrykte at når det kom til stykket ville de begge hverandre vel, og at de «ville prøve å starte å kommunisere på et eller annet vis».

 

I forrige måned rykket Jon Voight sterkt ut mot ryktene om brudd mellom datteren og Brad Pitt.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews