Angelina med to nye tatoveringer

(06.10.2008, sist oppdatert 06.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Ikke uventet har Angelina Jolie nå to nye tatoveringer - der hun har skrevet inn lengde- og breddegrad for Nice i Frankrike, der tvillingene hennes ble født.

Tatoveringene til ære for Vivienne Marcheline og Knox Leon har fått hver sin linje på det som etter hvert begynner å bli en lang, lang rekke på Angelinas venstre arm.

 

Der er nemlig også tilsvarende data for fødestedene til Maddox fra Kambodsja, Zahara fra Etiopia, Pax fra Vietnam og Shiloh som hun fødte i Namibia.

 

Tatoveringene var svært synlige da Angelina Jolie dukket opp i en stroppeløs Versace-kjole på premieren til sin nye film «Changeling» lørdag kveld i New York sammen med partneren Brad Pitt. Alle seks barna er med til New York, inklusive de to måneder gamle tvillingene.

 

Nå har paret omsider bestemt seg for å få barnevakt. Til pressen røpet de blant annet at de ikke får nok søvn, og derfor får de nå hjelp til barnepass noen kvelder i uken så de får sovet tilstrekkelig. Nå vil de ifølge People «vente en stund» før de adopterer et nytt barn, noe som det nylig har gått rykter om.

 

- Det føltes litt rart, sa Jolie om å være tilbake i rampelyset etter fødselen, og innrømmet at hun måtte puste dypt inn for å roe seg.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews