Angelina er i sitt livs humør

(07.04.2009, sist oppdatert 07.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie har faktisk aldri vært gladere enn det hun er nå, sier hun selv. - Jeg håper bare det kan vare, legger hun til.

Mens ryktene flyr rundt henne, det være seg om problemer i forholdet til Brad Pitt, en ny adopsjon eller et nærstående ekteskap, trives Angelina som plommen i egget.

 

- Jeg er mye gladere og mer tilfreds enn jeg noensinne hadde trodd jeg skulle være, særlig siden jeg gikk gjennom mye vondt da jeg var yngre. Jeg håper dette kan vare, sier skuespillerinnen til magasinet Closer.

 

- Jeg tror jeg blir mer og mer som min mor, og jeg ligner også mer og mer på henne i utseendet. Jeg er også blitt snillere og mer givende siden jeg selv ble mor, legger hun til.

 

Den siste tiden har det også versert rykter om at Jolie, som oppdrar seks barn med Pitt, har planer om å legge filmkarrieren på hyllen.

 

- Jeg er ikke så ambisiøs som jeg pleide å være, familien er prioriteten min, sier hun. - På et tidspunkt har jeg lyst til å slappe av, ta meg av familien min og gjøre mer for mennesker rundt meg.

(©NTB)

 

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.233 sec - 1 pageviews