Angelina Jolies kjærlighetsoppskrift

(08.07.2010, sist oppdatert 08.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie sier at hun og hennes mann Brad Pitt har sørget for at forholdet deres er en suksess ved å aldri å tilbringe mer enn tre dager fra hverandre.

- Det er aldri en periode der Brad og jeg er fra hverandre. Vi er aldri atskilt i mer enn tre dager, aldri. Vi er veldig sammensveiset. Vi går faktisk ikke så mye ut. Det er pussig. Vi er veldig hjemmekjære. Vi er til de grader mamma og pappa i våre pyjamaser, sier hun.

 

35 år gamle Angelina og 46 år gamle Brad har hatt følge siden 2005. Hun innrømmer at de må planlegge mye for å være sikre på skuespillerkarrierene ikke kommer i veien for familielivet.

 

- Han kjører ungene til skolen; han besøker meg på filminnspillinger med barna. Jeg er hjemme til middag eller jeg er der til frokost. Vi er sammen hele tiden. Brad og jeg tar pauser mellom filmene for å reise, oppleve fine ting og gjøre ting sammen. Det er sånn vi får det til å fungere, sier Jolie til Parade.com.

 

Selv om hun sliter med å forklare nøyaktig hva kjærlighet er, sier Angelina at det løfter henne opp:

 

- Jeg er lei på vegne av dem som aldri har følt kjærlighet. Vet du, Brad ville erte meg fordi jeg har denne samtalen om kjærlighet. Kjærlighet? Det er et sånt snodig ord. Brad kan finne spesielle fraser av poesi for det. Jeg er helt forferdelig når det gjelder det. Men jeg vet at det er å ønske det beste for de menneskene du elsker, sette deres behov før dine egne, alltid. Kjærlighet gjør det. Kjærlighet er det du lever for, sier Angelina Jolie.

(©NTB)

 

Angelina Jolie og Brad Pitt er aldri mer enn tre dager fra hverandre. Foto: AP

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews