Angelina Jolie har begynt å twitre

(27.07.2010, sist oppdatert 27.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie har fått seg twitterkonto, men fans av stjernen vil nok bli skuffet.

For Angelina Jolie har ingen planer om å twitre åpent om livet sitt, slik som stjerner som Demi Moore og Ashton Kutcher gjør.

 

Faktisk stengte Jolie twitterkontoen sin for vanlig innsyn, og viser ingen tegn til å ønske å begynne å twitre med det første. Hun følger ingen andres twitterkontoer, og har heller ingen som følger hennes.

 

Så hva er da vitsen? Kontroll. - Jolie fikk sine assistenter til å skaffe henne brukernavnet @angelinajolie på twitter, slik at ingen andre kunne bruke det, fortalte en kilde til Us Magazine.

 

Det var faktisk noen som allerede hadde registrert seg under @angelinajolie, men filmstjernen bad om at den kontoen skulle stenges, slik at hun kunne ta over. Slik ble det også.

 

Alt håp er for øvrig ikke ute for dem som drømmer om å lese 140 tegns meldinger fra Brad Pitts kjæreste, men de blir neppe av det utleverende, morsomme slaget.

 

- Det kan hende Angelina begynner å twitre senere i år. Men hvis hun bruker kontoen sin er det for å promotere veldedige formål, eller legge ut linker, fortalte kilden.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews