Aldri mer naken Pitt

(30.11.2007, sist oppdatert 30.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt sverger på aldri mer å gjøre nakenscener på film, fordi han ikke ønsker at barna hans skal se dem.

- Jeg ønsker ikke å bli flau når barna mine blir gamle nok til å se filmene mine. Derfor ser jeg ikke for meg noen flere nakenscener i min karriere, sier Pitt i et intervju med BBC som ble sendt denne uken.

 

Kjekke Brad Pitt har tidligere vist seg riktig lettkledd i scener i «Thelma og Louise» og «Troy», og dessuten også noen ganske dampende seanser i «Mr. and Mrs. Smith» - filmen der han spilte mot Angelina Jolie, og der de falt for hverandre privat også.

 

Han er nå blitt 43 år gammel, og tror han har «ganske få» filmer igjen, sier han i intervjuet. Siden han ikke vet hvor mange han vil få anledning til å lage i fremtiden, ønsker han nå bare å gjøre ting han er ekte interessert i.

 

- Ellers vil jeg ikke gjøre meg det bryet. Jeg tror det er noe for de yngre.

 

Nylig droppet Brad Pitt filmen «State of Play», fordi han ikke fikk det som han ville i forhold til en manusendring som ikke var mulig på grunn av streiken blant manusforfatterne i USA. Men han sier også at han ikke vil gjøre flere «Ocean‘s»-filmer sammen med kompisene George Clooney og Matt Damon.

 

- Det er ikke mer. Jeg tror vi må legge vekk barnslige ting. Vi finner noe annet. Jeg tror bare ikke vi kan gå lenger med akkurat den historien.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.206 sec - 1 pageviews