Adopterer Angelina for fjerde gang?

(03.04.2007, sist oppdatert 03.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie sies å planlegge en ny adopsjon allerede, for å balansere familien.

Nylig hentet Angelina hjem sitt fjerde adoptivbarn, en vietnamesisk gutt som hun ga navnet Pax Thien. Det ble sagt at hennes eldste adoptivsønn, Maddox, som hun hentet fra Kambodsja, fikk være med på å velge ut sin egen bror.

 

Nå sier kilder nær familien til News of the World at Angelina ønsker en liten pike fra Darfur i Sudan. Hun skal ha falt for en liten pike da hun besøkte flyktningleiren Oure-Cassoni i Tsjad, som hun i egenskap av goodwillambassadør for FNs høykommissær for flyktninger besøkte i februar.

 

Nå kan besøket ha gitt ringvirkninger, og ifølge avisen håper Angelina Jolie å få en ny afrikanskfødt datter inn i sin stadig voksende familie innen sommeren. Den aktuelle lille jenta fra flyktningleiren skal være et år gammel, og Angelina Jolie skal ifølge News of the World ha satt advokatene sine i gang med å undersøke mulighetene.

 

Datteren Zahara ble adoptert fra Etiopia, og allerede etter kort tid hintet Angelina på TV-programmet «Good Morning America» om at det ville være en god idé «å balansere rasene så det er en annen afrikansk person i huset for Z og en annen asiatisk person i huset for Mad. Shiloh (hennes biologiske datter med Brad Pitt) har Brad og meg å se på».

 

Nå har Mad, som er kjælenavnet hennes for Maddox, fått selskap av vietnamesiske Pax Thien. Da er turen muligens kommet til Z, altså Zahara, også.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews