Årets verste barnenavn

(12.12.2008, sist oppdatert 12.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Bronx Mowgli, navnet på Ashlee Simpson og Pete Wentz sin sønn, er kåret til det dårligste navnet gitt til et kjendisbarn i 2008.

Navnet ble kåret til det verst gitte til et guttebarn i en avstemning som omfattet rundt 5.000 besøkende til nettstedet BabyNames.com.

 

Jagger Joseph Blue - datteren til skuespilleren Soleil Moon Frye og Jason Goldberg - ble kåret til det verste jentenavnet.

 

Jennifer Moss, som opprettet og leder BabyNames.com, gir ros til Nicole Richie og Joel Madden for å ha kalt sin datter Harlow Winter Kate.

 

- Harlow Winter Kate er et glamorøst navn, uten å være for uvanlig, sier hun.

 

Andre kjendisnavn inkluderer Mark Wahlberg og Rhea Durhams sønn Brendan Joseph, og Jamie Lynn Spears og Casey Aldridges datter Maddie Briann.

 

Jennifer Lopez og Marc Anthonys tvillinger Max og Emme vant avstemningen for tvillingnavn, fulgt av Angelina Jolie og Brad Pitts barn Vivienne Marcheline og Knox Leon.

 

Det som stemte fikk 72 kjendisbabynavn å velge blant.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere
15.12.2008 22:07
Uff, for et grufullt navn ;-O

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews